Ervaringen van anderen

De Gezonde Maaltijd heeft als missie om gezonde maaltijd eenvoudig, goedkoop en vers bereikbaar te maken voor een diverse doelgroep. Zo richten wij ons niet alleen op (fanatieke) sporters maar leveren wij ook aan bijvoorbeeld: alleenstaanden, gezinnen met kinderen, vrachtwagen chauffeurs en iedereen die voornemens is een gezonde levensstijl te hanteren. Ook zien we dat zakenmensen de lunch omruilen voor een Gezonde Maaltijd die je weer voorziet van genoeg energie voor de rest van de dag.

Je hoeft ons uiteraard niet op ons woord te geloven. Hieronder lees je de ervaringen van klanten de Gezonde Maaltijd.

De Gezonde Maaltijd is er voor iedereen!

 • Als fanatiek body-builder kies ik voor de maaltijden van de Gezonde Maaltijd. Je kunt makkelijk extra kip of andere eiwitten toevoegen en de prijs-kwaliteit is ongekend. Ik bestel wekelijks mijn maaltijden bij de Gezonde Maaltijd.

  Dino Bakirtzis
 • Mijn werkdag begint altijd vroeg en ik kan op zijn vroegst om 18uur thuis zijn. Mijn vrouw heeft ook een drukke baan en daarom bestellen wij regelmatig voor een aantal dagen in de week bij de Gezonde Maaltijd. Zo krijgen wij snel een lekkere maaltijd op tafel. Even opwarmen en aanschuiven. En super gezond! Voor de kosten hoef je het ook niet te laten. Wij zijn fan!

  Cees de Jong
 • De Gezonde Maaltijd bezorgt bij mij altijd op dinsdag waardoor ik van dinsdag t/m vrijdag lekker makkelijk gezond kan eten. In het weekend eet ik vaak wat makkelijks of bij vrienden. Ik ben alleen en doordeweeks heb ik geen zin om te koken als ik thuis kom van mijn werk. Voor een paar euro per maaltijd heb ik alles geregeld. Top toch!

  Gerard ten Hove
 • Als eigenaar van twee ondernemingen ben ik overdag vaak erg druk. Om toch gezond te kunnen blijven eten, neem ik als lunch vaak een maaltijd van de Gezonde Maaltijd mee naar kantoor. Lekker verantwoord een goede maaltijd geeft mij weer nieuwe energie voor de rest van de dag!

  Rob van Dam
0